مطالب مجموعه: تهیه و نگهداری نوشیدنی Subscribe!


چای ترش دشمن فشار و چربی خون

 چای ترش با خواص منحصر به فرد خود باعث کاهش فشار و چربی خون به عنوان شایع ترین امراض می شود و در نتیجه انسان با مصرف آن عمری طولانی تر خواهد داشت. به گزارش سلامت نیوز به نقل از...
ادامه مطلب »

خطر رژیم لاغری با چای سبز

 یک محقق طب سنتی گفت: خیلی از خانم‌ها به خاطر لاغر شدن به خوردن بیش از حد چای سبز روی می‌آورند، همین امر احتمال ابتلای آنها به کم‌خونی را بیشتر می‌کند، چرا که خوردن چای سبز به طور مداوم و...
ادامه مطلب »

حواستان به “کتری” هست؟

شواهد حاکی است، آلومینیوم در درازمدت باعث بروز آلزایمر و بیماری‌هایی همچون زخم معده، خشکی دهان، یبوست، پوکی استخوان، کم‌خونی، تغییر رنگ زبان و بی‌تعادلی در راه رفتن می‌شود که البته این عوارض به‌طور قطع ثابت نشده است. از زمانی...
ادامه مطلب »

نوشیدن چای موجب استحکام دندان ها می شود

  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این بررسی نشان می دهد این نوشیدنی سنتی حتی موجب افزایش استحکام دندان ها می شود. محققان انگلیسی می گویند نوشیدن چهار فنجان چای در روز، می تواند میزان فلوراید مورد نیاز...
ادامه مطلب »

خواص دارویی گل گاوزبان

    گیاه گاوزبان گیاهی علفی، ۲ساله یا پایا پوشیده از کرک‌های نرم و نازک یا بلند و ابریشمی است. جام گل استکانی باریک، اشکارانامنظم و قیفی شکل است. به گزارش سلامت نیوز، مستانه محمدی؛ کارشناسی ارشد علوم گیاهی در...
ادامه مطلب »
Scroll To Top