مطالب مجموعه: سماور گازسوز Subscribe!


بهترین شیوه برای دم کردن چای سیاه و سبز چیست؟

چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در کشور ماست؛ چایی که درست دم شود عطر و بوی دیگری دارد و هر فردی را به سمت خود می کشاند اما چایی که درست دم نشود یا اصطلاحا «دم نکشیده یا جوشیده»...
ادامه مطلب »

خواص و چگونگی تهیه چای سفید

  وقتی برگ‌های چای چیده شده و به کارخانه فرستاده می‌شود، با توجه به نوع فرآوری و تخمیری که روی آن انجام می‌شود، نوع و خواص چای فرق می‌کند. اگر برگ‌های سبز بوته چای را فقط بخار دهند و از...
ادامه مطلب »

چای تازه دم رفیق قلب است

  توصیه های دکتر محمدحسین عزیزی متخصص صنایع غذایی درباره ظرایف دم کردن چای چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در کشور ماست؛ چایی که درست دم شود عطر و بوی دیگری دارد و هر فردی را به سمت خود...
ادامه مطلب »

خواص فراوان چای سفید

  چای سفید دارای خواص بسیاری است   و یک دم‌نوش با خاصیت آنتی‌اکسیدان است. طعم آن مابین چای سیاه و چای سبز و رنگ برگهای آن سبز تیره و بخش هایی به صورت سفید رنگ است. روش تهیه و دم کردن چای سفید...
ادامه مطلب »
Scroll To Top