مطالب مجموعه: بخارپز Subscribe!


کدام روش پخت بهتر است؟

    یکی از مزایای بخارپز کردن این است که مزه و عطر مواد حتی اگر همه با هم در یک ظرف پخته شوند، با یکدیگر مخلوط نمی گردد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین، با پخت...
ادامه مطلب »

شلغم را بخارپز کنیم یا آب پز؟

  یک متخصص تغذیه با اشاره به تأثیر مصرف شلغم در رفع سرماخوردگی گفت: افرادی که زیاد میوه مصرف می‌کنند، کمتر از دیگران دچار سرماخوردگی می‌شوند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس،‌سید علی کشاورز اظهار داشت: برای درمان...
ادامه مطلب »

فواید بخارپز کردن غذاها

بخارپزکردن، یکی از روش های مفید پخت و پز غذاست که البته اینطور که دیده می شود بیشتر در مورد سبزیجات به کار برده می شود. البته سبزیجاتی که کنار غذا مورد استفاده قرار می گیرند بهتر است به شیوه...
ادامه مطلب »
Scroll To Top